Premaster

Je hebt een hbo-diploma Theologie op zak en je wilt je graag verder specialiseren op wetenschappelijk niveau. Of je hebt een WO Bachelor in een aanverwante studie en je wilt je kennis verbreden. Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een premaster. 

Premasterpakketten

Een premasterpakket sluit aan bij de kennis en vaardigheden die je al hebt opgedaan tijdens je HBO-opleiding en behandelt de vakken/modules die je nog mist om door te stromen naar de master Algemeen.

Voor de afstudeerrichtingen Missionaire Gemeente en Identiteit, Ethiek en Samenleving kom je in sommige gevallen ook in aanmerking voor een premaster als je een HBO opleiding gedaan hebt anders dan Theologie.

Een premasterpakket wordt altijd op basis van jouw situatie samengesteld door de toelatingscommissie en bestaat uit maximaal 60 EC. 
 
Hoewel er altijd naar jouw persoonlijke situatie wordt gekeken, hebben we wel een aantal standaardpakketten:

Het standaard pre-masterpakket na het voltooien van een HBO bachelor Theologie:


Het standaard pre-masterpakket na het voltooien van een algemene WO-bachelor:


Meer informatie en aanmelden

Denk je in aanmerking te komen voor een premasterpakket? Neem dan contact op met de onderwijscoördinator, Mw. Elizabeth Blokland of vul direct het aanvraagformulier in. Aanvragen worden altijd in behandeling genomen door de toelatingscommissie.