Studeren in Kampen

Waarom theologie in Kampen?

In Kampen studeer je theologie vanuit een brede christelijke en gereformeerde identiteit terwijl je midden in deze tijd en in deze wereld staat. Er is hierbij veel aandacht voor jou als student. Samenhang en onderlinge betrokkenheid is groot. Je wordt tijdens de opleiding geholpen in de ontwikkeling van je leerdoelen, in je persoonsvorming en geestelijke groei. Als je extra ondersteuning nodig hebt is studentenpastor

Wil jij theologie studeren? Met een Vwo-diploma kan dat! Je hoeft geen kennis te hebben van Grieks of Latijn. Ook bèta’s zijn van harte welkom! Theologie is niet alleen een talige studie, je moet juist ook abstract kunnen denken.

Open dagen in het seizoen 2019-2020:

Donderdag 10 oktober 2019

Donderdag 6 februari 2020

Donderdag 23 april 2020

Op donderdag 26 maart 2020 organiseren we een open master avond.

Wat kan je met een studie theologie?

Met een studie theologie kan je verschillende kanten op. Een voorbeeld van beroepen van onze afgestudeerden:  journalist, redacteur, docent (VO/MBO/HBO/WO), onderzoeker, onderzoeksmedewerker, kerkelijk werker, missionair werker, jongerenwerker, diaconaal werker, kerkplanter, beleidsmedewerker, zendeling, geestelijk verzorger, ethicus, historicus, bijbelvertaler en (Kerkelijk) Adviseur. Wil je predikant worden? Kies dan voor onze predikantsmaster.

Kampen als stad om te studeren

Kampen is een prachtige plek voor studenten om te wonen. Het is een plek waar je relatief goedkoop kunt wonen. De winkels, bibliotheek en station zijn dichtbij en de vele terrasjes en winkels zorgen voor gezelligheid. De universiteit staat  midden in Kampen en biedt, met haar prachtige bibliotheek, een uitstekende studeerplek. 

Er heerst een fijne sfeer op de TU Kampen. De universiteit geeft met chapelvieringen en lunchvieringen ook echt aandacht aan de gemeenschap van studenten.

Bestel gratis A2 poster

Om onze studies onder de aandacht te brengen is de bovenstaande poster 'Kom ook theologie studeren in Kampen' een mooi middel. Wil je er gratis eentje bestellen? Mail naar pr@tukampen.nl