Studeren in Kampen

Waarom theologie in Kampen?

In Kampen studeer je theologie vanuit een brede christelijke en gereformeerde identiteit terwijl je midden in deze tijd en in deze wereld staat. Er is hierbij veel aandacht voor jou als student. Samenhang en onderlinge betrokkenheid is groot. Je wordt tijdens de opleiding geholpen in de ontwikkeling van je leerdoelen, in je persoonsvorming en geestelijke groei. Als je extra ondersteuning nodig hebt is studentenpastor

Wil jij theologie studeren? Met een Vwo-diploma kan dat! Je hoeft geen kennis te hebben van Grieks of Latijn. Ook bèta’s zijn van harte welkom! Theologie is niet alleen een talige studie, je moet juist ook abstract kunnen denken.

Open dagen in het seizoen 2018-2019 : Donderdag 7 februari 2019. Open masteravond: donderdag 14 maart 2019.

Kampen als stad om te studeren

Kampen is een prachtige plek voor studenten om te wonen. Het is een plek waar je relatief goedkoop kunt wonen. De winkels, bibliotheek en station zijn dichtbij en de vele terrasjes en winkels zorgen voor gezelligheid. De universiteit staat  midden in Kampen en biedt, met haar prachtige bibliotheek, een uitstekende studeerplek. 

Er heerst een fijne sfeer op de TU Kampen. De universiteit geeft met chapelvieringen en lunchvieringen ook echt aandacht aan de gemeenschap van studenten.

Bestel gratis A2 poster

Om onze studies onder de aandacht te brengen is de bovenstaande poster 'Kom ook theologie studeren in Kampen' een mooi middel. Wil je er gratis eentje bestellen? Mail naar pr@tukampen.nl